AksTek Finland Oy

AksTek Finland oy logo
OTA YHTEYTTÄ
044 - 988 4057

Remontit

Rakennustyöt alusta loppuun saakka

Teemme monipuolisia rakennustöitä aina runkotöistä maalaustöihin asti Turussa ja lähialueilla. Projektit teemme aina alusta loppuun saakka huolellisesti, laadukkaasti ja aikataulun mukaisesti. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää.

Toteutamme myös monipuoliset rakennusurakat ja erilaiset kodin remontit. Rakennusliikkeemme palveluihimme kuuluu uudis- ja saneerausrakentaminen sekä kaikenlaiset kodinremontit

Tarvitsitpa sitten osaavan rakennusliikkeen toteuttamaan rakennustyöt tai apua suunnittelusta asti, meiltä saat kilpailukykyisen tarjouksen ja olemme projektissasi tiiviisti mukana.

Meiltä saat:

Rakennamme niin omakotitalot, piharakennukset kuin myös terassit -tarpeidenne mukaan. Remonttikohteitamme ovat omakotitalot, rivitalot sekä kerrostaloasunnot.

Hankkimalla rakennuspalvelunne ja remonttinne kokeneelta ammattilaiselta ja palvelevalta rakennusliikkeeltä, voit olla varma, että lopputulos on viimeistelty asianmukaisella huolellisuudella.

Kotitalousvähennys

Muistathan, että asunnon tai vapaa-ajan asunnon kunnossapito- ja perusparannustyöt oikeuttavat kotitalousvähennyksen saamiseen. Kotitalousvähennyksen saa vain työn osuudesta. Saat vähentää 40 % työn osuudesta, jos olet ostanut työn yritykseltä. Saat maksimivähennyksen, kun yritykselle maksamassasi laskussa on työn osuutta 5 875 euroa. Lue lisää kotitalousvähennyksestä vero.fi

Ota yhteyttä tai pyydä ilmainen arviointi!